Waarom ik het doe

Ik ben apetrots dat ik mijn kinderen de liefde voor het monitrice zijn heb doorgegeven. Want geef toe, geen mooiere uitdaging dan ieder kind, elk met zijn eigen temperament en behoeften, te verbinden en te beroeren.

Vandaag beroer ik nog steeds mensen, weliswaar niet meer in de jeugdbeweging, maar in mijn professionele activiteit. Beroering en verbinding zijn precies wat je nodig hebt om je goed in je vel te voelen op de werkvloer. Het helpt om negatieve overtuigingen, angst en stress om te zetten in meer positivisme, vertrouwen en energie.

Ik hou ervan mensen te ‘beroeren’, want als je ‘beroerd’ bent, open je je hart.

Je komt hierdoor niet alleen méér in verbinding met je organisatie, je collega’s, maar vooral met jezelf, je kern.  De kern is de bron van alle energie. Als je je kern nadert, sta je in je volle kracht. Je kern is leven. Het is als de rups die in z’n groeiproces z’n vel afgooit en transformeert tot een prachtige vlinder.

De toegang vinden tot je kern is een hele kunst.

Meestal ga je binnen langs een raam, soms een klapvenstertje, in het slechtste geval een kattenluikje. Via de deur raak je zelden binnen. Voeling met je kern behouden, doe je liefst levenslang. Helaas, kan je het contact met je kern (volledig) verliezen. Want in organisaties leeft veel angst, angst voor het onbekende, voor verandering, voor falen, voor kritiek of emoties van collega’s. Op zo’n momenten zijn onze vleugels diep in onszelf opgeborgen. We zijn het vertrouwen in onze vliegkracht kwijt. Zo blijft veel van ons potentieel ongebruikt.

Je kern ont-dekken doet je in beweging komen.

Het doet goesting, creativiteit en plezier ontstaan. Het geeft je vleugels en besmet ook anderen om hun vleugels te nemen, de hemel tegemoet. Het doet je schitteren.  En dat is waarom ik het doe! Het is mijn ambitie om mijn talenten, passie en ervaring in te zetten voor een betere wereld.

Geraakt worden, is de enigste manier om je kern te vinden en je ongebruikte potentieel te bevrijden.

Ik zet hiervoor de kracht van verhalen en de wijsheid van de natuur in, omdat ze mij op mijn moeilijkste momenten de juiste boodschappen hebben gebracht. Ze traden op als mijn beste raadgevers op het moment dat ik zelf dreigde in het moeras van opbranding te verzinken. De natuur en verhalen hebben een transformerende kracht. Ze hebben me terug naar mijn ‘authentieke ik’ en mijn persoonlijke missie gebracht.

'Het enige dat we moeten doen, is beslissen wat we doen met de tijd die ons is gegeven’, zegt Gandalf, de goede tovenaar uit Tolkiens boek ‘The lord of the rings’.  Het is m'n missie om mensen te beroeren voor meer goed gevoel en (werk)geluk.

 

Ontdek het cv van An Debbaut op LinkedIn.

 

  

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

‘Ik had geen zin meer om gecoacht te worden. An is enthousiast gebleven, ze is me met veel energie blijven meesleuren tot we uiteindelijk tot een rijke output zijn gekomen.’

Carmen

 

 

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.