Mijn klanten zijn 'verlangende mensen' 

Herken je jezelf in volgende situaties?

  • • Je ‘goed-gevoel-barometer’ schommelt. Momenten van piekeren en twijfel wisselen af met momenten van tevredenheid en goesting. Diep in jezelf weet je dat er iets positief zit in iedere worsteling, alleen weet je niet hoe je die negatieve spiraal een positieve ommezwaai kan geven. 
  • • Je staat voor een nieuwe verantwoordelijkheid, gloednieuwe job. Je team kantelt in in een andere afdeling. Je organisatie gaat op in een andere organisatie. Je job houdt op te bestaan. Het is je oprecht verlangen om te voldoen aan alle nieuwe verwachtingen, alleen ervaar je onzekerheid en onrust.  
  • • Je maakt deel uit van een team met verschillende persoonlijkheden en temperamenten. Je beseft dat iedereen zijn waarde heeft, toch is de chemie met en tussen je collega’s soms zoek. Je doet er alles aan om een bijdrage te leveren aan de hechtheid van het team. Alleen ontbreek je inzichten om dit te realiseren. 

  Als je met mij werkt, bereik je het volgende

  • Je maakt kennis met krachtige technieken, handige handvaten, heldere inzichten om dagelijks in te zetten voor meer rust, ont-spanning, positivisme en inspiratie op de werkvloer en in je leven.
  • Je ont-dekt je kern, de bron van al je energie, waardoor je meer goesting, tevredenheid, veerkracht en creativiteit voelt. Je blijft actief, gezonder en kan beter focussen.
  • Je doorgrondt je eigen temperament en dat van anderen. Je bent je meer bewust van de noden verbonden aan jouw stijl en die van anderen. Je gaat verschillen tussen mensen meer waarderen en als kracht inzetten, waardoor er meer harmonie in de samenwerking ontstaat.

Mijn aanpak in de natuur en met verhalen biedt je nog meer

  • Wijsheden uit verhalen zet je in als 'anker' op kritische momenten.
  • De natuur staat op als je natuurlijke mentor, coach en partner voor dagelijkse vragen en uitdagingen. 
  • Je voelt je meer verbonden met jezelf, je collega's, je organisatie, je omgeving, je (de) natuur.

'Verlangende mens' ben je op elk niveau en in elke functie in je organisatie

Als 'verlangende mens' maak je van de werkvloer een aangename plek.  Je gelooft dat werkgeluk zorgt voor een bezielde organisatie.  Je weet dat wie zich goed voelt in zijn job, mee werkt aan een gelukkigere wereld. Dit is waar jij je steentje wil toe bijdragen!

 


  

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

'Zelden een lesgever gezien die een groep zo in de ban kan houden gedurende de volledige dag’  Medewerker Westtoer

'Terwijl ik het boomblaadje in de lucht liet zweven, wou ik hetzelfde doen om m'n juiste weg te vinden.  Ik werd aangetrokken door een plek waar de opkomende zon een sterke boom in vuur en vlam zette. Hier kon ik m'n doorstane emoties een veilige plek geven en vond ik m'n focus en beslissingskracht terug. An was de ideale gids voor m'n zoektocht naar m'n uiteindelijk doel.'  Tony

 

 

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.