WerkGelukAcademie

Duur?  8 halve dagen gespreid over 6 maanden

Waar? In de natuur, op plekken die ons iets vertellen

Aantal deelnemers?  maximum 8 personen

Voor wie?

Heel veel (werk)geluk draait rond ‘zin’. Hoeveel ‘zin’ heb jij ? Ben je op zoek naar wàt jou méér ‘zin’ geeft? Of jouw ‘zin’ nu goesting is of meer waarde in het groter geheel, je bent een zinzoeker. Je ‘zin’ kan verstoord raken, en daarmee ook je (werk)geluk. Ben je gebeten om te weten hoe dit komt? Ben je vastberaden er iets aan te doen? Dan is de WerkGelukAcademie iets voor jou.

De WerkGelukAcademie is als de tuinier
Met liefde voor het leven, helpt hij het jonge plantje tot volle groei en bloei komen. Hij zorgt voor het nodige licht, voldoende warmte, installeert een waterdruppelaar, wiedt het overtollige onkruid, zet aaltjes in om de slakken de baas te blijven. Vol geduld koestert hij het plantje tot het vruchten draagt.

Wat?

De WerkGelukAcademie is een persoonlijk ontwikkelingstraject waar je werk maakt van je (werk)geluk.

Gedurende 8 gerichte sessies van een halve dag zoomen we in op thema’s die je ‘zin’ beïnvloeden.   De sessies zijn gespreid over een periode van zes maanden, omdat zin zoeken nu eenmaal tijd neemt. Ik voer je mee in een  programma dat je geen seconde verveelt, balancerend tussen theoretische kaders die een aha-erlebnis geven, verhalen die blijven plakken, natuurmetaforen die transformeren, technieken die je lichaam en geest tot rust brengen … Tussen de sessies krijg je korte oefeningen om de ingezette flow te verankeren.  

Wat het je oplevert

Je verwerft de kunst om contact te maken met de wijsheid van de natuur om zo dichter bij je energiebron te komen.
Je ontwikkelt de vaardigheid om de natuur als je partner-coach en rustgever in te zetten.
Je bent meer bewust van ‘zin’ in je job en de ‘zin’ van je job.
Je krijgt verrassende inzichten, installeert nieuwe patronen en leert de spier van de stimulerende gedachten te trainen.

Maak hieronder ook kennis met de rest van mijn aanbod!

• NatuurSprankelWandeling
• SpiegelVerhalenWandeling
• Workshop 'Architect van je eigen (werk)geluk'

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

‘An daagde ons uit om over onszelf te reflecteren.  Knap hoe ze, ondanks het gevoelige thema, erin slaagde alle deelnemers op hun gemak te stellen en bij iedereen een open houding te bewerkstelligen. An zorgde voor een veilig leerklimaat. De oefeningen wist ze zo uit te kiezen dat we ze niet als bedreigend of ongemakkelijk ervaarden.’
Elke Arren, Westtoer 

 

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.