NatuurSprankelWandeling

Duur? 5 vroege ochtendsessies van 3/4 tot 1u, gespreid over een periode van 1,5 maand

Waar? In de natuur, op een plek die je iets te vertellen heeft

Aantal deelnemers? Maximum 4 personen

Voor wie?

Hou je ervan om in de natuur te zwerven, je te laten verrassen door een vogelconcert waarvan je de musici (niet noodzakelijk) bij naam kent of om een bloem je dag te laten kleuren?
Voel je dat de natuur meer wijsheid in zich heeft dan wat wetenschappelijk te verklaren is?
Stel je je open om ook met deze vorm van intelligentie contact te maken?
Dan ben je een Sprankelaar en is de NatuurSprankelWandeling iets voor jou.

Wat?

Tijdens de NatuurSprankelWandeling ontmoet je dat soort natuurvernuft dat een antwoord geeft op een vraag die je bezig houdt. Het zijn Sprankelingen die de natuur je aanreikt om bewuster in je job, in het leven te staan. Sprankelingen zijn subtiele inzichten die ontstaan als je met verwondering, elke bijzonderheid van de natuur in je opneemt:
die omvergevallen beuk die op een beperktere manier dan voorheen opnieuw een nieuw leven in zich draagt en je vertrouwen geeft dat na een einde een nieuw en waardevol begin zal komen.
die aalscholver in volle snelheid scherend over de Schelde, één en al focus, recht op zijn doel af, die je leert vast te houden aan je doelen, ambitie en dromen en je zegt te focussen en te vliegen.
die ene bruine esdoorn die als een eenzaat in een bos vol groene eiken staat, maar het bos zoveel mooier en diverser maakt en zo de waarde van je uniciteit bevestigt.

De NatuurSprankelWandeling verbindt je met de natuur.  Je gaat op zoek naar een voor jou bijzondere plek. Je post een vraag, uitdaging, persoonlijke worsteling. (bv. inspiratie voor een tekst, campagne of productontwerp, een moeilijk gesprek, vergadering of presentatie). Je zet je zintuigen op scherp. Je luistert naar wat de natuur je te vertellen heeft en gaat ermee aan de slag. De natuur biedt je gratis raad en kracht en spoort je aan tot actie. Misschien wordt ze wel je meest natuurlijke persoonlijke coach.

Wat het je oplevert?

• Je leert om inzichten, ideeën en inspiratie uit de natuur te decoderen, als antwoord op datgene dat je bezig houdt.

 Maak ook kennis met de rest van mijn aanbod!

• SpiegelVerhalenWandeling
• Workshop 'Architect van je eigen (werk)Geluk'
• WerkGelukAcademie

  

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

'Wandelen in de natuur is altijd al iets geweest wat me rust geeft. Deze wandeling gaat veel verder dan rust geven. Aan de hand van oefeningen, die An goed uitlegt, laat je de omgeving tot je doordringen. De ene opdracht lukt al vlotter dan de andere, omdat er toch gedachten over je werk, tussen glippen. Hier besteedt An ook aandacht aan, ze benadrukt dat dit ok en normaal is, waardoor je je meer en meer op je gemak voelt.  Het vraagt moed en oefening om tot een verbinding met de natuur te komen. Het mooie is dat alle deelnemers een Sprankeling hebben gevonden en gedeeld.  Het vroege opstaan was dit meer dan waard, de rest van de dag had ik tonnen energie! Merci An!'  Hilde

 

 

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.