Mijn stokpaardjes

• Alles wat je aandacht geeft, groeit. Focus geeft een enorme boost aan datgene waar jij of je organisatie naartoe wil. Richt je je op (werk)geluk en plezier, dan zal dit versterken.  Richt je je op het negatieve, dan zal je dat krijgen. Negeer het negatieve niet, erken het en geef het een plek. Anders blijft het je dwarsbomen totdat je het de aandacht schenkt die het nodig heeft.

• Gedachten zijn energie. Vanuit welke gedachten denk jij: vanuit mogelijkheden, opportuniteiten, kansen, talent, kracht, ambitie of vanuit problemen, beperkingen, angst, en zwaktes? Wat je gelooft, bepaalt jouw werkelijkheid. Gedachten zijn de spieren van de geest. Spieren die je niet elke dag traint, worden slap. (Werk)geluk is een levenshouding die je kan trainen. Niemand is in staat ons echt gelukkig te maken, alleen onze gedachten kunnen dit realiseren.

• Elk moment is een keuze. Hoe frustrerend en pijnlijk een situatie ook is, je kan er altijd voor kiezen hoe je ermee omgaat. Je hebt geen controle over iedere situatie, maar je hebt wel altijd de keuze welk pad je kiest. Je kan er niet voor kiezen de duisternis te laten verdwijnen, maar je kan er wel voor kiezen om het licht te koesteren. Of je nu blijft zitten of in beweging komt, ook jij hebt een groot stuk verantwoordelijkheid voor je (werk)geluk in eigen handen.

 

 

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

‘An, je bent een echte entertainer. Je zegt ook de juiste dingen: niet te veel, niet te weinig, to the point.’

Katrien

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.