Bedankt dat je vertrouwen stelt in mij. Ik vind het daarom ook belangrijk met zorg en transparant om te gaan met je gegevens. Hierbij hou ik me aan de wet en regelgeving over de bescherming van de persoonsgegevens.

Hieronder beschrijf ik welke gegevens ik verzamel en wat ik ermee doe.  Zo begrijp je mijn manier van werken.

Als ik in deze tekst over ‘ik’ spreek heb ik het over mezelf An Debbaut en mijn bedrijf Fulgenda.

 

Welke persoonlijke gegevens ik verzamel

Op het moment dat je je aanmeldt voor mijn dienstverlening, vraag ik je alleen die data die noodzakelijk zijn om mijn dienst te kunnen verstrekken.

Voorbeelden hiervan zijn je voornaam en e-mailadres bij het downloaden van een gratis weggever, je e-mailadres en de naam van je bedrijf bij het stellen van een vraag, je facturatiegegevens bij het aankopen van een dienst …

Ik richt me tot jou als werkende, m.a.w. ik verzamel alleen gegevens die  professioneel relevant zijn. Ontvang je mijn communicatie graag via je privé-e-mailadres, dan geef je me de toestemming om deze data te behandelen als een professioneel e-mailadres.

Voor welke communicatie ik kies en hoe je dit kan stopzetten

Alleen als je je toestemming hebt gegeven, ontvang je van mij af en toe een nieuwsbrief of e-mail.  Deze bevatten waardevolle tips, inhoud, informatie of een uitnodiging voor een gratis of betalende dienst. Aan jou om je op om het even welk moment uit te schrijven, als je hiervoor de behoefte voelt.

Waar ik je persoonlijke gegevens bewaar

Ik bewaar je persoonlijke gegevens op de beveiligde server van Fulgenda of die van een derde partij. Er zijn enkele tools gekoppeld aan mijn communicatie die me helpen te begrijpen wat je interesseert. Mogelijk krijg je dan een verder bericht i.v.m. iets dat hierop aansluit.

Waarvoor ik je persoonlijke informatie gebruik

Ik verzamel of gebruik geen data voor andere doelen dan deze zoals hier beschreven, tenzij ik hiervoor op voorhand jouw akkoord heb gekregen.

Derden

De gegevens die je me doorgeeft, behandel ik vertrouwelijk. Ik beheer ze zelf, ik deel ze niet met derden.

Veranderingen aan mijn privacyverklaring

Mijn privacyverklaring stemt overeen met het gebruik van en de mogelijkheden van mijn website. Eventuele veranderingen van de website, kunnen resulteren in een aangepaste privacyverklaring. Welkom om de meest actuele versie van deze tekst op deze pagina te consulteren.

Eventuele feedback en vragen

Ik nodig je uit om je vragen en feedback ivm mijn privacyverklaring te delen. Op aanvraag kan je inzage krijgen welke persoonlijke gegevens ik bij hou. Indien gewenst, kan ik deze gegevens verwijderen.

An Debbaut
Fulgenda
Nazarethstraat 4
9840 De Pinte
0486/985843
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BE 0840.787.882

Gratis e-boek

Download m'n gratis e-boek "5 tips voor meer geluk op de werkvloer" en ontvang m'n gratis tips voor extra goesting, kracht en inspiratie in je job en je leven.

e-book

Getuigenis

‘An, je bent een echte entertainer. Je zegt ook de juiste dingen: niet te veel, niet te weinig, to the point.’

Katrien

Als storyteller en natuurcoach beroer ik mensen voor meer geluk op de werkvloer.
Ik doe dit in de natuur en met verhalen omdat ik zo mensen in beweging zet en dichter bij hun kern breng.

Info: +32 486 98 58 43, an@andebbaut.beprivacy

(c) An Debbaut 2018. Alle rechten voorbehouden.